top of page

"Kärlek till skönhet är smak. Skapande av skönhet är konst"

Ralph Waldo Emerson

Möt skönhetsentusiasten och holistiska skönhetskännaren Emelie Larsson, en passionerad själ som har vigt sitt liv åt att förena yttre skönhet med inre harmoni.
 

Utbildningsresan

Redan 2005 tog Emelie sina första steg in i skönhetsvärlden genom att examineras som undersköterska vid Björkängsgymnasiet i Borås. Men det var bara början. År 2007 fördjupade hon sig i den holistiska synen på skönhet genom att ta sin auktoriserade hudterapeut-examen från Cidesco via SHR vid Elisabethskolan i Göteborg. Det var här hon insåg att skönhet handlar om så mycket mer än bara ytan.
 

Hennes önskan att föra samman skönhet med själens välbefinnande ledde henne vidare till att bli kosmetisk tatuerare år 2009 genom Nouveau Contour. Att kunna förstärka en persons naturliga skönhet var ett steg mot att hjälpa människor hitta självförtroendet inifrån.
 

År 2012 fördjupade sig Emelie ännu mer inom skönhetsvärlden genom att bli fransstylist genom Novalash. Det handlade inte bara om att framhäva ögonens skönhet, utan också om att skapa en känsla av öppenhet och självuttryck.


Men Emelie stannade inte där!
År 2014 blev hon en Dermalogica Expert, vilket inte bara innebar att hon bemästrade hudvårdstekniker, utan också att hon förstod vikten av att vårda huden på djupet för en långvarig och strålande skönhet. För Emelie handlar skönhetsbehandlingar inte bara om yttre förbättringar, utan om att främja en helhetssyn på skönhet och välbefinnande. Hennes resa är en ständig strävan efter att hjälpa människor att hitta balansen mellan yttre glans och inre frid.

bottom of page