top of page

Diatermi i Jönköping

I vår strävan efter tidlös skönhet och välmående har vi hela tiden sökt efter tekniker och behandlingar som kan ta oss ett steg närmare vårt drömliknande utseende. En sådan teknik som har kommit att revolutionera skönhetsvärlden är diatermi. Det är en magisk metod som inte bara förbättrar din hud, utan som också ger en känsla av inre harmoni och självförtroende.

Resultat

Diatermi är en avancerad och icke-invasiv hudvårdsbehandling som har blivit en riktig hjälte för oss som vill se yngre och fräschare ut utan att behöva genomgå kirurgi eller andra drastiska åtgärder. Vad som gör diatermi så otroligt effektivt är dess förmåga att främja hudens naturliga återhämtningsprocesser. Det fungerar som en skönhetsboost från djupet av din hud.

774b714b-d164-4a95-a1aa-425baf662f55.JPG
Man tittar i spegel

Boka

Genom att använda en speciell apparat och en mild ström av högfrekvent energi, hjälper diatermi till att öka blodcirkulationen, stimulera kollagenproduktionen och förbättra hudens elasticitet. Resultatet? Ett klarare, fastare och ungdomligare utseende som kommer att få dig att känna dig som den strålande stjärna du är.

Lista på alla behandlingar

Butik

 • Köp av Produkter / Presentkort

  15 minuter, Varierande pris · Mer info

  Boka
   

 • Diatermi
  30 minuter, Från 500 kr · Mer info
  Boka


 

bottom of page