top of page

Make-Up i Jönköping

Stig in i en värld av skönhet och omtanke med Glo Minerals, det fantastiska varumärket som jag stolt representerar. Här vävs makeup och hudvård samman i en förtrollande dans där skönhet är mer än bara yta. Vi har knådat fram en prisbelönt formula som inte bara förvandlar, utan också vårdat din hud.

Tänk dig en makeup som är mer än bara färger och texturer. Vårt utbud av mineralmakeup är som en trogen vän som förstår vikten av att låta din hud andas. Den fantastiska täckningen är som en trollstav som suddar bort ojämnheter och ger dig en felfri duk att måla på.

Och vi bryr oss om din hud i varje steg. Med inbyggt UV-skydd säkerställer vi att din skönhet inte går på bekostnad av din hudhälsa. Vårt sortiment av produkter i en mångfald av nyanser är som en regnbåge av möjligheter. Här hittar du inte bara det perfekta spektrumet av färger för att framhäva din skönhet, utan också en palett av korrigerande kraft som trollar bort dina bekymmer.

Oavsett din hudtyp – från den strålande till den känsliga – så har Glo Minerals något som passar just dig. Vår makeup är som en skräddarsydd kostym som lyfter fram din egen unika skönhet.

Så varför nöja dig med det vanliga när du kan omfamna det extraordinära? Upptäck Glo Minerals och låt din hud och din skönhet skapa en harmoni som du aldrig tidigare upplevt. Det är mer än bara makeup – det är omsorg, skönhet och en resa mot den bästa versionen av dig själv.

Make-up fest / Bal / Fotning

Står du inför en viktig händelse som en glamorös bal eller en minnesvärd fotning? Då är det dags att låta din skönhet stråla med en professionell make-up från oss! Vi garanterar att du kommer att känna dig som stjärnan i ditt eget liv, och vi har några insider-tips för att se till att din make-up är helt felfri och långvarig.

För det första, när du kliver in genom våra dörrar för att bli förvandlad till en äkta skönhetsdrottning, se till att du kommer helt osminkad. Lita på oss, vi tar över från grunden och skapar en canvas där din skönhet kommer att blomstra.

Och prata om hållbarhet – glöm inte att lämna din dagkräm hemma. Vi vill se till att din make-up håller sig perfekt hela natten lång, och en applicering av dagkräm kan faktiskt störa den långvariga effekten som vi strävar efter att uppnå.

Nu, när det gäller dina ögonfransar – vi vet att mascaran är som din bästa vän. Så ta med din favoritmaskara och låt oss veta vilken effekt du älskar. Vi kommer att säkerställa att dina fransar är i centrum av uppmärksamheten och att din ögonmake-up är absolut enastående.

Och för att hålla hela looken i toppform, tänk på att välja kläder som är lätta att ta av och på över huvudet. Vi vill inte att din felfria make-up ska råka ut för några olyckor när du byter om. Ditt utseende ska vara lika problemfritt som din självsäkerhet!

Så, är du redo att låta oss ta din skönhet till nya höjder? Boka din tid för en make-up-fest hos oss och låt oss skapa en look som kommer att stjäla showen och lämna alla andäktiga. Det är din tid att skina, och vi är här för att göra det till en oförglömlig upplevelse!

Make-up rådgivning
 
På make-up rådgivningen finns det inga regler, vi lägger upp behandlingen utefter vad du vill ha för tips,
råd och hjälp med. Behandlingen är på 60 min och vi lägger upp behandlingen därefter på plats. 
Image by Raphael Lovaski
Image by Jonathan Borba

Make-up brud


Vid bokning av din sminkning gör vi en konsultation först, där vi pratar oss samman om hur du vill ha din make-up. Jag är även flyttbar på din bröllopsdag om du vill att sminkningen skall ske på en annan plats.
Inför din make-up ska du vara helt osminkad, ingen dagkräm bör vara applicerad då det kan störa hållbarheten på din make-up. 

Lista på alla behandlingar

Butik

 • Köp av Produkter / Presentkort

  15 minuter, Varierande pris · Mer info

  Boka
   

 • Hudanalys

  15 minuter, 250 kr

  Boka

 • Make-up rådgivning

  60 minuter, 700 kr

  Boka

 • Kosmetisktatuering eyeliner över

  180 minuter, 3 000 kr

  Boka

 • Fransförlängning singel

  120 minuter, 1 250 kr

  Boka

 • Make-up Brud inkl kons

  60 minuter, 850 kr

  Boka

 • Kosmetisk tatuering eyeliner under

  90 minuter, 1 500 kr

  Boka

 • Make-up fest

  45 minuter, 650 kr

  Boka

bottom of page