top of page

Diamantslip i Jönköping

Här på vår hudvårdssalong vet vi att skönhet är mer än bara ytan. Det handlar om att stråla från insidan och ut, och det är precis det som vår diamantslipbehandling erbjuder. Det är en behandling som inte bara ger din hud en yttre glans, utan som också främjar en djupgående förbättring av hudens hälsa och textur.

Resultat

Diamantslip, också känt som mikrodermabrasion, är en revolutionerande hudvårdsbehandling som använder fina diamantkristaller för att skonsamt exfoliera och polera din hud. Den tar bort döda hudceller och orenheter, vilket resulterar i en klarare och mer strålande hudton. Men det är inte allt - diamantslipen stimulerar även kollagenproduktionen, vilket bidrar till att minska fina linjer och ge din hud en fastare och ungdomligare look.

Naturlig skönhet
ögon stängda

Boka

Vår erfarna personal skräddarsyr varje diamantslipbehandling för att passa din hudtyp och dina individuella behov. Resultatet är en skräddarsydd upplevelse som ger dig den hudvård du förtjänar. Och det bästa av allt? Diamantslip är en snabb och smärtfri behandling som ger omedelbara resultat utan någon nedetid.

Lista på alla behandlingar

Butik

 • Köp av Produkter / Presentkort

  15 minuter, Varierande pris · Mer info

  Boka
   

 • Diamantslip
  30 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

 • Diamantslip i beh.
  15 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka


 

bottom of page