Kosmetisk Tatuering

Bryn
Eyeliner
Bild nr 1 - Före behandling
Bild nr 2 - Direkt efter behandling
Bild nr 3 - Slut resultat 
Med en permanent make-up, så kallad kosmetisk tatuering, kan du förbättra eller förstärka ögonbryn eller eyeliner. Det kan vara ett alternativ för de som är allergiska, vill ha en bekvämare vardag eller lider utav håravfall. 
Vid tatuering av bryn konsulterar vi tillsammans upplägget av önskad färg och form. Målet är att det skall se så naturligt ut som möjligt och framhäva ögonen och ansiktets egna drag.
 
Man skall även veta med sig att muskelsymmetrin på ögonbrynen påverkar resultatet.  
När du kommer på din konsultation får du med dig information på vad som ska tänkas på innan och efter behandling, så inget glöms. 
Tatuering av eyeliner är en fantastisk frans förstärkare som både markerar och lyfter ögat på ett snyggt och naturligt sätt. Tatueringen sker i frans raden mellan fransarna. Tatueringsformen styrs efter önskning och ögonform. 
Nouveau Contour Pigment som jag jobbar med, tillverkas enligt samma rigorösa normer som dess utrustning. Sträng kvalitetskontroll garanterar bara det bästa, endast färgämnen av högsta kvalitet används. Alla pigment bedöms efter sin kemiska sammansättning, mikrobiologiska föroreningar, kemiska struktur, kristallform, färgintensitet, granulat densitet, färgbeständighet och renhet. 

​© 2017 by DIONE AB